Мед от Манука Comptoirs et Compagnies IAA 18+ 250 г

 

Мед от Манука Comptoirs et Compagnies IAA 18+ 250 г

233,99 лв
Информация в магазина
към магазина »
supermag.bg
Описание
Манука е храст, подобен на чаено дърво, който расте в дивата природа в девствените земи на Нова Зеландия. Този мед идва от дива манука и е гарантирано без пестициди.

Медът от манука се различава от другите видове мед и има заслужено висока репутация заради многобройните си ползи за здравето. Водородният пероксид е компонент, който се среща в повечето видове мед и на който се дължи антибактериалното свойство на меда. В меда от манука се съдържа не само водороден пероксид, но и други компоненти с антибактериални свойства. Друг такъв компонент е метилклиоксалът, който се среща в повечето видове мед, но обикновено само в малки количества. Медът от манука обаче съдържа голямо количество метилклиоксал. Колкото по-голяма концентрация на метилклиоксал има в меда, толкова по-силно антибиотично действие има той.

Гарантирано минимално ниво на метилглиоксал: 696mg/kg.

Указание за употреба: Може да се използва ежедневно или периодично, като всеки друг мед или да се прилага външно върху кожата. Забележка: Уникалната активност на меда от манука е известна като непероксидна активност. Индексът IAA® отбелязан върху етикета осигурява гаранция, че медът е бил изпитан от независима лаборатория и са открити нейните уникални свойства и научно измерени.

Забележка: Уникалната активност на меда от манука е известна като непероксидна активност. Индексът IAA® отбелязан върху етикета осигурява гаранция, че медът е бил изпитан от независима лаборатория и са открити нейните уникални свойства и научно измерени.

Проверете реалната активност на меда от манука и намерете таблицата IAA на сайта //www. comptoirsetcompagnies. com

Условия за съхранение
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.